Betaalmethoden

Betalen met iDEAL
iDEAL is de gemakkelijkste manier van betalen op internet en beschikbaar voor iedereen met een rekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

Met iDEAL betaal je snel, simpel en veilig online via je eigen bank. Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken. Daarnaast is betalen met iDEAL bij Nadine Culemborg altijd gratis.

Betalen met Creditcard
Bij Nadine Culemborg zijn creditcards van MasterCard, VISA  meer dan welkom. Betaling hiermee verloopt veilig en de gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog. Betalen met creditcard is bij Nadine Culemborg altijd volledig gratis.

Betalen met PayPal
Betaal eenvoudig en veilig met je gebruikersnaam en wachtwoord van je PayPal account.

Betalen met Bancontact/Mister Cash
Betaal met Bancontact/Mister Cash of met Maestro. Dat is wel zo veilig en snel. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een passwoord. Betalen met Bancontact/Mister Cash of met Maestro is bij Nadine Culemborg volledig gratis.

Korting over je bestelling
De korting wordt evenredig verrekend over de artikelen die je wilt bestellen.
Stuur je een artikel retour of annuleer je een deel van de bestelling, dan komt de korting over dat item te vervallen. Je krijgt het uiteindelijke aankoopbedrag (na verrekening van de korting) dan teruggestort. Wanneer je de gehele bestelling retourneert of annuleert, komt de gehele korting te vervallen.